UNIEK PROJECT AAN PIUSHAVEN

 

VRIJSTAANDE APPARTEMENTEN MET BOOT VOOR DE DEUR
Het klinkt misschien wat vreemd, maar in de silotoren zijn een aantal vrijstaande appartementen te vinden. Vrijstaand, zult u denken? Ja, vrijstaand !

Met slechts één appartement per woonlaag en een prachtig uitzicht over de haven en de omgeving is met deze typering niets overdreven. Daarmee is dit project bepaald uniek te noemen. Waar vind je een appartement van ca. 122 m2 met deze luxe randvoorwaarde. Daarbij komen nog een groot aantal voordelen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in het gebouw beschikbaar. Als u een boot heeft kunt u die in de passantenhaven direct voor de deur aanmeren. U komt binnen in een riante hal en opent met uw keycard de lift naar uw appartement. U stapt direct uit de lift uw eigen appartement binnen.

De buitenzijde van het gebouw heeft een luxe afwerking, en ook in uw appartement vindt u deze hoge standaard terug. Een luxe Siematic keuken met inbouwapparatuur, een prachtige, royale badkamer met sanitair ontworpen door meesterdesigner Philip Starck, mooie vlakke deuren (geen opdekdeuren) en de optie voor een comfortabele wintertuin.

Naast een gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling heeft u een eigen berging die per trap of lift bereikbaar is. Maar het uitzicht over de Piushaven en de stad is toch wel de allermooiste bekroning van uw appartement.

 foto's Marivin 2004

 

 

p i u s h a v e n 1 7 TERUG HOODDMENU h a v e n k w a r t i e r